Terrasse

Have terrasse

En have terrasse giver værdi til ethvert hus. Muligheden for at flytte ud i haven uden at skulle have sko på, virker som en udvidelse af din stue. Her kan man opholde sig fra forårets første varme solstråler rammer facaden. Forsætte gennem sommeren med de varme og lyse aftener og helt frem til de sidste varmesolstrejf henne på efteråret. Med en have terrasse behøver man ikke sidde inde og kigge ud på solen, man kan sidde ude og nyde den sammen med sin familie og venner.

Find din egen stil

Terrasser har været efterspurgt fra før vores tidsregning. Der findes et utal af inspirations muligheder til, hvordan lige netop din terrasse skal indrettes. Det er ikke nødvendigt med en stor flad græsplæne en stor flad græsplæne foran sit hus. Selv med trang plads og en højdeforskel i terrænet er det muligt at få indrette sig , hvor man kan tilbringe mange timer.

Terrasse i træ med trappe i smal baghave

Tagterrasse

Byens tage er et område, som er ved at blive opdaget og inddraget i byens rum. Mange virksomheder, boligforeninger og private får sat en tagterrasse op. Nogle bruger den nye plads til at skabe små taghaver med masser af planter til gavn for både mennesker og dyr. Andre vælger en mere minimalistisk indretning, der kræver knap så meget arbejde, som en taghave gør. Uanset hvordan du vælger at indrette dit nye frirum, så byder dit tag helt sikkert på et større potentiale end du lige går og regner med. Mange oplever at de slipper for gadens støj og får en flot udsigt ud over byens tage.

Vedligehold af din terrasse

Din terrasse er udsat for et hårdt slid, både fra den almindelige brug men også fra vind og vejr. En terrasse har mange vandrette flader, hvor både sol og vand har let ved slide på træet. Det sætter store krav til den træbeskyttelse eller olie man vælger. Typisk skal man bruge en træbeskyttelse eller olie, der er specielt egnet til gangarealer på vandretteflader, anvender du den forkerte behandling eller undlader du helt at behandle din terrasse, så risikerer du at få glatte overflader.

Uanset om du vælger træbeskyttelse eller olie til sin terrasse, så er det vigtigt at rengøre din terrasse inden påførelsen af træbehandling.
Før du går i gang med at enten male eller oliere din terrasse er det derfor vigtigt at vaske terrassen med vand. Vokser der mos eller alger skal disse også fjernes, før du kan gå i gang. Pas dog på med at bruge en højtryksspuller, hvis vandtrykket er for højt kan det skade træets overflade og gøre det modtagelig overfor vand. Når terrassen er tør efter rengøringen kan du gå i gang. Alt afhængigt af hvilken udseende du ønsker terrassen skal have, kan du vælge mellem olie eller træbeskyttelse.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

    Min kone og jeg fik anbefalet Tømrer København, til at bygge vores terrasse, igennem en bekendt. Efter en hurtig gennemgang af huset og haven fik vi et tilbud, som jeg var meget tilfreds med. Det var let at kommunikere med håndværkerne, de var effektive og gode.
    På den aftale dag dukkede et hold på 3 mand op, som påbegyndte arbejdet. De gik lige til sagen og arbejdet var færdiggjort til den aftalte tid. Det vigtigste for mig er dog at kvaliteten af arbejdet er i orden, hvilket jeg må indrømme at jeg ikke kan sætte en finger på.

    John