Nyt Gulv

SKAL DU HAVE SKIFTET GULV?

 

Gulvet i dit hus spiller en større rolle end du måske lige går og tror. Det er ofte ikke noget de fleste tænker over i hverdagen, det er noget man bliver vant til bare ligger der.

 

Udseende

Din daglige trivsel afgøres faktisk i høj grad af dit gulv. Dit gulvs udseende spiller selvfølgelig en rolle i forhold til det rent æstetiske indtryk man får af et rum.

Man kan let forvandle et mørkt rum til et lyst rum, blot ved at skifte gulvet til et lysere gulv kan man få et mere let og lyst indtryk af et rum. Det er også muligt at gå den anden vej hvor man giver et rum mere karakter ved at skifte over til et mørkere gulv.

 

Hvilken indtryk et rum skal give når man opholder sig i det afhænger selvfølgelig af, hvad rummets formål er. Der er stor forskel på om det er et gulv i en kaffebutik eller om det er stuegulvet i en villa.

Gulvet i en kaffebutik kunne let være et mørkt gulv, måske med et tryk af kaffebønner på. Det ville give en intim stemning med et unikt præg. Her går de fleste efter et mere lyst og neutralt look hjemme i deres stuer.

 

Hvilket materiale du skal vælge afhænger af pris, udseende og hvor holdbart du gerne vil have dit gulv skal være. Hvis du gerne vil have et gulv, der ser pænt ud i mange år frem, er det en god ide med et gulv du kan slibe. Laminatgulve har en tynd belægning øverst, der kan tåle at blive slebet enkelte gange af professionelle fagfolk ellers skal man vælge et massivt gulv, som kan tåle at blive slebet mange gange.

Akustik

Når du vælger gulv skal man også huske at tænke lyd ind i dit valget. Selve gulvet og underlaget gulvet er lagt på, har begge stor betydning for genklangen i et lokale. Et lokale med en stor genklang vil have en dårlig akustik, som vil resultere i at folk kan have svært ved at have en samtale, hvis der er for mange folk til stede.

Derudover spiller underlaget en afgørende rolle i forhold til hvor meget trinstøj, der laves når folk går rundt på gulvet.

 

Når alle disse overvejelser er gjort og dit drømme gulv er valgt, så er det vigtigt at vælge gode håndværkere. Her kan vi hjælpe dig. Vi har masser af års erfaring med at lægge gulve der holder, for både private og erhvervsdrivende

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.